/ Gulliver/Getty Images
Кристен Стюарт вече започна със снимките на филма, посветен на покойната британска принцеса Даяна. Стюарт ще се превъплати в главната роля и ще се превърне в лейди Даяна. Тя вече показа, че изглежда досущ като Даяна на снимка, споделена в Инстаграм.
 

Сюжетът на филма, който се казва "Спенсър", каквото е моминското име на Даяна, се върти около разпадналия се брак на принцесата с британския престолонаследник принц Чарлз.

Принц Чарлз и принцеса Даяна се разделиха през 1992 г. и се разведоха четири години по-късно. Даяна почина през август 1997 г. в автомобилна катастрофа в Париж на 36 години.
 

Лентата ще ни пренесе в имението Сандрингам. То е собственост на кралицата, а принцеса Даяна често е била там за Коледа преди да се раздели с принц Чарлз.
 

Филмът ще ни върне в 1991 г. и ще покаже Даяна, която прекарва коледния празник с кралското семейство в имението Сандрингам в Норфолк, след което решава да напусне принц Чарлз.
 

Величествената сграда Schlosshotel Kronberg в Германия е идеалнят двойник на Сандрингам и перфектното място за заснемане на филма. Погледнете как изглежда вътре.

Превод и редакция: DarikNews.bg