Георги Низамов стана шестият участник, който напусна втори сезон на „Маскираният певец“. Той се превъплъти майсторски в ролята на Мозъка, като по този начин заблуди панела до последния момент.

Две артистични битки отбелязаха шестия лайф на най-мистериозното шоу в българския ефир. Един срещу друг се изправиха: Макаронът и Хищницата, а в жесток троен сблъсък влязоха Мозъкът, Бебето и Палячи.

Светският журналист Антон Стефанов вдъхна нов живот на Шапката, зад чиито костюм в първи сезон се криеше Къци Вапцаров, а зад маската на Принцесата се криеше Дара Екимова.
 


Сред предположенията на панела бяха включени звездните имена като Миoдраг Иванов и Димитър Маринов.

Към панела от елитни детективи се присъединиха актьорите Юлиан Вергов и Стефания Колева, които дадоха своите предположения за самоличността на изпълнителите, скрити зад маските.
 


„Тази вечер алибито ми е, че съм с другари на купон. Децата ме разконспирираха още на втория лайф. Благодаря на всички! Беше страхотно!“, сподели Георги Низамов.
 


Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите участници. Кой пръв ще свали маската? –  ще научите на 31 октомври от 20:00ч. по NOVA.
 
 
nova.bg