Понякога любовта ни среща напълно неочаквано. Мислим си, че не сме готови за нея, че не я искаме, но като дойде "сляпата неделя" всичко се преобръща. За едни хора любовта идва в някое заведение, на работното място, други се запознават в интернет. Има хора, които са толкова добри в намирането на половинка за други, че се превръщат в сватовници. Кои звезди се оказват сватосани от техни близки приятели и колеги? Вижте в канала "Stars News" във vbox7:

Тейлър Суифт и Калвин Харис

Двамата бяха перфектната музикална двойка. Красиви, млади, успешни и в чудесен творчески тандем. Калвин и Тейлър не се запознават сами, а благодарение на певицата Ели Голдинг, която се познава и с двете звезди. Ели смятала, че биха си паснали чудесно, което и се случва, макар връзката им да продължава около 15 месеца. Иначе официално стана ясно, че са двойка на Американските музикални награди през 2015 г., когато се целуват публично.
 

Джъстин Теру и Дженифър Анистън

Актьорите се запознават благодарение на свой известен колега - Робърт Дауни младши. Теру бил много впечатлен от Дженифър, но и от усета ѝ за мода. Двамата са дълго време заедно, дори бяха женени, но този брак приключва след 2 години и половина и се разделят през 2018 г. Надяваме се, че отношенията им с Робърт Дауни не са се развалили също.
 

Меган Маркъл и принц Хари

Днес те са една от най-известните двойки в света. Обожавани от едни, презирани от други. Меган и Хари се радват на семейното си щастие и малкото си детенце - Арчи. Двамата се запознават с посредничеството на Вайълет фон Уестенхолц, приятелка от детските години на Хари. Меган е споделяла, че обща приятелка ги е запознала, но първоначално името бе запазено в тайна. Малко по-късно стана ясно, че това е била Вайълет, дъщеря на барон Пиърс фон Уестенхолц, олимпийски скиор и близък приятел на принц Чарлз. Първата им среща била успешна, а останалото е вече история.