Ерос Рамацоти се връща на квадрат
Ерос Рамацоти се връща на квадрат / netinfo

Две години след последния си диск Calma apparente (Привидно спокойствие) и десет години след излизането на единствения си Greatest Hits Ерос Рамацоти се връща на музикалния пазар.

Този път той прави това с е2, или Ерос на квадрат. Очаква се новият диск да излезе на пазара на 26 октомври. Това е двоен албум с най-доброто от Ерос. В първия диск ще има четири неиздавани досега парчета и 14 хита в оригиналните им версии. Вторият диск включва 17 хита.

е2 ще бъде прелюдията към сингъла Non siamo soli (Не сме сами), в който Ерос пее в дует с Рики Мартин.

Дискът се продава в дигитална версия в магазините онлайн от 21 септември, а от 5 октомври ще може да се купи в търговската мрежа. Там дискът ще включва италианска и испанска версия, както и неиздавания вариант на Una storia importante (Една важна история).

За шести път в кариерата си Ерос прави дует с друг певец. В миналото той е пял с Патси Кенсит в La luce buona delle stelle (Добрата светлина на звездите), с Андреа Бочели в Musica è (Музика е), с Тина Търнър в Cose della vita (Неща от живота), с Шер в Più che puoi (Колкото можеш повече), с Анастейша в I Belong to you (Аз ти принадлежа).

www.prontoSofia.com