Емил Каменов прибра парите на Къртицата, Георги е големият победител в играта
Емил Каменов прибра парите на Къртицата, Георги е големият победител в играта / снимки: Къртицата, ТВ7

Георги Стоянов е големият победител във втория сезон на риалити шоуто „Къртицата 2: Разтърсване”. Той получи чек на стойност 152 860 лв., натрупани в сметката на Групата. За него гласуваха 51,3% от зрителите на играта.

Къртицата пък се оказа Емил Каменов, който също си тръгна с печалба от шоуто. Той прибра натрупаните в сметката на Къртицата 97 140 лева, след като вотът на публиката в разгадаването му остана под 50%.

„Беше ми много тегаво да бъда Къртица. Хората ме познават, знаят, че не мога да крия нищо и много се притеснявах. После имах един разговор с психолога Ани Владимирова и нещата се оправиха”, сподели ден след финала Каменов.

Чековете на двамата победители връчи изпълнителният директор на ТV7 и NEWS7 Десислава Тошева. Тя съобщи, че парите, събрани чрез гласуването със смс-и, ще бъдат върнати на децата на България. Средствата ще бъдат ползвани за закупуване на спортна екипировка за млади волейболни, футболни и баскетболни таланти.

Емил Каменов прибра парите на Къртицата Георги е големият победител в играта
netinfo


33-годишният Георги Стоянов е шампион на България по ММА в категория до 70 кг. В началото на играта той споделя, че участва в „Къртицата” заради желанието на 11-годишната му дъщеря.

Емил Каменов е охранител с отношение към бокса и фитнеса. Преди играта той споделя, че участва в „Къртицата”, защото харесва формата.

Емил Каменов прибра парите на Къртицата Георги е големият победител в играта
netinfo