Елизабет Хърли се развежда, Ева Мендес смята брака за отегчителен
Елизабет Хърли се развежда, Ева Мендес смята брака за отегчителен / снимка: morguefile.com

Британската актриса и манекенка Елизабет Хърли използва страницата си в Twitter, за да обяви, че се развежда със съпруга си, индийския бизнесмен Арун Наяр след тригодишен брак.

„Това не е добър ден. Двамата със съпруга ми Арун се разделихме преди няколко месеца. Близките ни роднини и приятели знаят това”, написа 45-годишната Хърли в сайта за микроблогинг.

Елизабет Хърли и Арун Наяр се ожениха през 2007 г. в Западна Англия, след което отбелязаха брака си с традиционна хиндуистка церемония в историческия индийски град Дожхпур. Хърли имаше връзка с актьора Хю Грант повече от десет години и има дете от връзката си с филмовия продуцент Стив Бинг, припомня БГНЕС.

В същото време друга холивудска икона се изказа „критично” за брака. Актрисата Ева Мендес от 2002 г. е обвързана с перуанския кинодеец Джордж Аугусто, но въпреки това двамата не смятат да се вричат във вярност, тъй като не харесват брака.

„Не, не, не. Не знам дали ще имам деца, но идеята да се омъжа ми звучи доста отегчително. Аз съм много романтична натура, но смятам, че вътре в мен се крие малък бунтовник, който мрази уседналия, спокоен живот”, сподели пред репортери звездата от „Бързи и яростни”.