Ели Голдинг отрече, че чака бебе от принц Хари (ВИДЕО)
Ели Голдинг отрече, че чака бебе от принц Хари (ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Въпроси за приписваната й романтична връзка с принц Хари, сред които дали чака дете от него, накараха певицата Ели Голдинг да се смути и изчерви, пише в. "Дейли експрес".

В неудобната ситуация 29-годишната Голдинг беше поставена като гостенка в австралийска телевизионната програма. Певицата участвала в шоуто "Проектът", за да промотира сингъла си Still Falling For You, включен в саундтрака към филма "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта".

Ели Голдинг се съблече за корицата на Remix (СНИМКИ/ВИДЕО)

Водещата Кари Бикмор обаче не пропусна възможността да обсъди деликатната тема за предполагаемия роман между певицата и принца, като дори попита Ели Голдинг дали не чака бебе от Хари. Смутена и изчервена, певицата се опита да отклони въпросите, но все пак ги прие и е отвърнала с чувство за хумор.

"Карате ме да се червя. Имах предчувствието, че това ще се случи", заяви изпълнителката. Веейки си драматично с ръка, Ели Голдинг допълни "Вие, лоши хора".

На въпроса дали ще има бебе от принц Хари певицата отговори, че не планира скоро да става майка.

Слуховете за тайна връзка между по-малкия син на британския престолонаследник принц Чарлз и певицата плъзнаха през юни тази година, след като двамата бяха забелязани да се държат "свойски" на турнир по поло.

Принц Хари и Ели Голдинг породиха слухове за тайна връзка (СНИМКИ)

Принц Хари и Ели Голдинг са приятели от известно време, но се смята, че са станали по-близки през седмиците, предхождащи въпросния турнир.

Голдинг пя на 30-ия рожден ден на Хари миналата година, както и на сватбата на брат му принц Уилям през 2011 г., припомня изданието.

Ели Голдинг и приятелят й Дъги Пойнтър прекратиха продължилата си две години връзка, белязана от раздели и събирания, през март тази година.

Принц Хари е необвързан, откакто през 2014 г. се раздели с манекенката, преквалифицирала се в актриса Кресида Бонас. Връзката им продължи две години.

Източник: БТА