Ели Гигова и Петко Димитров искат дете
Ели Гигова и Петко Димитров искат дете / снимка: slusham.com

В понеделник вечер гости в „Шоуто на Иван & Андрей" бяха светската двойка Ели Гигова и Петко Димитров. Дамата е блондинка, дъщеря на милионер, водеща в сутрешния блок на Нова телевизия в тандем с Витомир Саръиванов и постоянно е обвинявана, че всичките си успехи дължи на своя баща. Нейният партньор е богат бизнесмен, собственик е на едно от най-нашумелите заведения в София и е известен български плейбой.

Един от поводите за тяхното гостуване бе, че вчера адресирали официално обръщение до медиите, в което се казва, че ако медиите пускат лъжи за тях, те от своя страна ще ги съдят. „Когато ти слагат лъжи в устата, е просто нелепо и некоректно!" - категорична бе водещата. „Надали ще променим нещо, но сме длъжни поне да опитаме!" - допълни Петко. Ели Гигова обясни: „Не става въпрос за война, а за нещо лично, което няма нищо общо с Нова телевизия!".

Петко разказа за една от последните лъжи, които се спрягали по техен адрес. След свое участие в едно столично заведение, поп-фолк певицата Алисия си тръгнала и влязла в неговата кола, при положение, че в това време Петко бил в Италия. Така се родил и слухът, че Алисия се разделила с Валери Божинов и тръгнала с Петко Димитров.
От лятото насам Андрей има сходни проблеми с медиите заради развода си със сръбската красавица Даниела. Ето защо според него битката, която най-обсъжданата светска двойка е предприела, е загубена. А Иван смята, че явно хората имат нужда от подобни клюки, защото жълтите издания са най-продаваните в България.
На въпрос ще има ли най-после сватбата между тях, Петко отговори, че ще направят тази крачка в живота си, когато те го поискат, а не медиите. За връзката си с привлекателния бизнесмен Ели Гигова сподели, че едни взимоотношения са пълноценни, не когато има контрол, а когато има свобода. Той я убеждавал, че не е плейбой, а само бил набеден за такъв.

За това дали искат деца водещата на „Здравей, България!" бе категорична: „Да със сигурност!". А нейната половинка сподели, че въпреки че вече има дете, иска още едно. С Ели имали много романтични преживявания.

Според дъщерята на футболния бос Николай Гигов, със сигурност не е срамно да си богат, защото богатите са „двигателя на една икономика". „В началото много се дразнех, защото когато ти лепнат един етикет, хората не те оценяват заради другите ти качества!" - допълни милионерската дъщеря. Тя уверено заяви, че вече не обръща внимание на писаниците за себе си. Половинката й приключи темата като каза: „Всички завиждат на богатите хора, а подтикват децата си да бъдат такива!".
Първата среща на Петко с бащата на Ели минала добре и по думите на възлюбеният й всичко било нормално, противно на неговите очаквания. На шестнадесет години и половина чаровницата заминала за Франция и шест години останала там. Това повлияло баща й да не я ревнува.

Иван и Андрей бяха любопитни защо жена с нейните финансови възможности работи. А скорошното попълнение на Нова телевизия - Ели Гигова отговори: „Всеки човек иска да се чувства ценен, значим и да постигне нещо в живота!". Петко пък сподели, че след пет години се вижда женен и с поне още едно дете.

Иван и Андрей се обърнаха към господата от Пътна полиция и обявиха, че са ЗА строгите проверки за гражданска отговорност. Те предложиха от ефира на вечерното си предаване проверките да започнат от автомобилите на МВР. Двамата водещи помолиха всички техни зрители сами да проверяват на интернет страницата на комисията за финансов надзор - http://www4.fsc.bg/insn/ номерата на патрулките, които подозират, че може и да нямат гражданска отговорност и след това да им изпращат откритията си. Те подканиха своите зрители да снимат всяка патрулка, която им попадне или в която попаднат самите те, и да изпращат снимките на тези, за които са се уверили, че нямат гражданска отговорност.

Във вторник вечер специален гост в „Шоуто на Иван и Андрей" ще бъде вицепрезидентът на световно известната социална мрежа „Фейсбук" - Блейк Чендли.