Специална среща с героите от хитовия уеб тийн сериал „Не така, брат!“ ще разкрие важни новини, свързани с поредицата. Събитието ще се състои на 15 февруари от 18:00 часа в книжарница Ciela, в подлеза на Софийския университет „Св.Климент Охридски“. Феновете ще имат възможност да се срещнат с Иван Тишев, Ана-Мария и Надя, които са им приготвили няколко музикални изненади. Още детайли за събитието, може да видите във Facebook страницата на „Не така, брат!“.

Сериалът, който e създаден от продуцентите от 7Talents, вече реализира три успешни сезона и натрупа над 15 милиона гледания в най-големия български сайт за видео забавление Vbox7.com.

Екипът на 7Talents e подготвил още няколко уеб видео поредици, които потребителите могат да гледат тази пролет във Vbox7.com. Още тази седмица започва кастинг за риалити поредицата „Сладки свалки“, чийто водещ ще бъде репортерът от предаването на NOVA „Часът на Милен Цветков“ - Дани Петканов. Той ще търси интересни хора, които обичат забавленията и предизвикателствата. Участниците ще имат възможност да изживеят най-незабравимата първа среща с непознат, чрез която могат да срещнат своята половинка. Дани Петканов записа и специално видео обръщание за всички, които все още са в търсене на любовта и биха искали да се включат в забавното приключение, наречено „Сладки свалки“.

„Сладки свалки“ се очаква да стартира през март, а всички, които искат да се запишат за кастинг, могат да го направят ТУК

В следващите месеци продуцентите от 7Talents ще зарадват феновете с различни видео поредици, посветени на здраве, фитнес, коктейли, готвене, „направи си сам“ неща, взаимоотношения, връзки и други.