Ейми Уайнхаус се развежда
Ейми Уайнхаус се развежда / снимка: БГНЕС

Съпругът на британската певица Ейми Уайнхаус поиска развод. Блейк Фийлдър-Сивил аргументира искането си за развод с изневяра от страна на жена си.

"Възложено ми е да направя постъпки за развод заради изневяра на Ейми", заяви адвокатът му Хенри Брандмън. "Документите пристигнаха и случаят е в ръцете на адвокатите на Ейми", каза от своя страна говорителят на скандалната певица.

Ейми Уайнхаус и Блейк Фийлдър-Сивил сключиха брак през май 2007 в Маями. Голяма част от брака им Блейк прекара зад решетките, където излежаваше присъда за побой и възпрепятстване на правосъдието. Същевременно 25-годишната му съпруга няколко пъти постъпваше в клиники за дезинтоксикация заради проблемите си с алкохола и наркотиците.

Преди седмица таблоидите на Острова публикуваха снимки на Ейми Уайнхаус в прегръдките на неизвестен британски актьор по време на почивка на Карибите. Певицата коментира отношенията си с 21-годишния Джош Бауман с думите: "Окончателно напуснах ада, отново съм влюбена и нямам нужда повече от наркотици. Вижте само как блестя".

Още новини от света на шоубизнеса четете в zar.bg