Ейми Уайнхаус отново в болница
Ейми Уайнхаус отново в болница / снимка: БГНЕС

Ейми Уайнхаус отново е била приета в болница, съобщи говорителят на 24-годишната британска звезда. Според официалното изявление става дума за свръхреакция към лекарствата, които тя приема.

От болницата обясниха, че пациентката е била приета в 20,40 ч след повикване на медицински екип на адрес в Лондон. Ейми Уайнхаус е останала под лекарско наблюдение през нощта, очаква се тя да напусне лечебното заведение след ден, информира Ройтерс.

24-годишната звезда, която се бори със зависимостта си към наркотиците, живее в Камдън, Северен Лондон. След инцидент през юни лекарите поставиха диагноза на Ейми Уайнхаус – белодробен емфизем. Вероятна причина за заболяването са цигарите и наркотиците.

"Докторите казаха, че ако тя продължи да пуши, това не само ще убие гласа й, но и самата нея", заяви през юни бащата на певицата Мич Уайнхаус пред "Съндей Мирър".

Белодробният емфизем е заболяване, при което намалява еластичността на белия дроб и се затруднява дишането. Подложени на риск са възрастните хора и заклетите пушачи.

Скандалната певица често привлича вниманието на медиите заради проблемите си с наркотиците. Това, обаче, не попречи на изпълнителката на Rehab и Back to Black да грабне пет статуетки Grammy през февруари - за песен и за запис на годината, за най-добър поп албум, за най-добра поп изпълнителка и най-добър нов изпълнител.

Още новини от света на шоубизнеса четете в zar.bg