Ейми Адамс иска среща със Супермен и в реалния живот
Ейми Адамс иска среща със Супермен и в реалния живот / Guliver/Getty Images

Ейми Адамс се превъплъти в образа на приятелката на Супермен на големия екран и ако един ден трябва да направи избор, би предпочела него пред Батман в реалния живот, съобщи Контактмюзик.

Батман и Супермен се държаха приятелски на червения килим (СНИМКИ)

42-годишната актриса, която изпълнява ролята на Лоис Лейн във филма "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", разкри, че вижда себе си да извършва домакинска работа заедно със Супермен.

В новия филм Лоис Лейн и Супермен (Хенри Кавил) почистват заедно дома, планират какво ще вечерят и дори се къпят заедно във вана. Привикването на Ейми към ролята на Лоис означава, че актрисата познава до най-малки подробности въображаемия си приятел, напомнящ Супермен.

Супермен поддържа форма с хранителен режим и секс (ВИДЕО)

"Той вероятно обича да пие червено вино", каза Адамс. "Двамата вероятно се прегръщат на канапе и гледат филм по телевизията. Разбира се, той никога не вижда края на филма, защото се втурва да спаси някого", споделя актрисата.

Звездата от филма "Американска схема" довери, че ако трябва да направи избор, би предпочела да се среща с Кларк Кент (Супермен), вместо с Брус Уейн (Батман).

Източник: БТА