Ефектно огнено шоу на концерта на Тиесто в София
Ефектно огнено шоу на концерта на Тиесто в София / netinfo

Една от най-големите звезди на електронната музика - DJ Tiesto, идва за уникален концерт у нас в Деня на София - 17 септември , като с това България за пореден път става отправна точка на верните фенове на транс-техно музиката.

Концертът на световноизвестния диджей е част от световното му турне "Elements of Life Tour 2008". Ще бъде изградена специална ВИП зона за около 2 000 души, а цялата зала ще бъде аранжирана по модел на огромните клубове Amnesia и Privilege в Ибиса. За очакваните поне 5000 феновете се предвиждат много експлозивни парчета и светлинни ефекти.

Градусов елемент към ексклузивния концерт на известния диджей ще бъде огнено шоу, подготвено от огнения тийм Four Frenzy Fire Fantasies - F4. Младите огнени артисти от втората морска столица Бургас ще покажат впечатляващи танци с огнени уреди в огнена хореография. „Радваме се, че имаме удоволствието и привилегията да станем част от "Elements of Life Tour 2008"” споделят членовете на огнения тийм. Групата, която бързо набра скорост в огнените среди, в момента радва редица важни събития на национално ниво. Както се очаква, градусът на настроението ще счупи термоскалата.