/ ThinkStock/Getty Images
Мис България 2002 година Теодора Бургазлиева стана майка на близнаци. Прекрасната новина съобщи самата тя с нежна снимка в Instagram.

Красавицата, която от години живее в Щатите, е женена за бившия автомобилен състезател Симеон Иванов. Двамата си казаха „да“ през юли 2017 година.

Една от най-красивите българки разкри и имената на близнаците – Раян и Емма. „Благодарни сме на екипа от специалисти, които се грижиха за нас през тези месеци. Целият ми свят се разтопи, когато погледнах за първи път децата си в очите и ги гушнах... Може ли животът да е по-хубав? Чувстваме се благословени и благодарни за тези чудеса", написа под снимката в Instagram Теди.

Подобна снимка публикува и щастливият татко. Теди Бургазлиева се окичи с короната Мис България през 2002 година, но за съжаление не бе допусната до световния конкурс по красота на Сейшелските острови. Оказа се, че на 14 г. е позирала гола за българско списание, което е извън регламента. Въпреки това красавицата направи страхотна кариера на модел.

След серия от трагични събития в живота ѝ тя взима решение да замине в чужбина и да започне нов живот. От години Теди живее в Лос Анджелис, където се запознава със съпруга си Иван.