/ Guliver/Getty Images
Джейми Фокс сподели, че позволил на Ед Шийрън да живее у тях в продължение на шест седмици, докато рижавият ирландец се е опитвал да пробие в музикалната индустрия.
 
"Ед Шийрън спа на дивана ми 6 седмици. Преди да постигне успеха си, той живееше в моята бърлога. Както и Антъни Хамилтън, Ник Канън и всички други хора. Трябва да наложиш натиск на всеки, който притежава онова артистично усещане, онова особено чувство, трябва да го подкрепиш", категоричен бе той.
 
Ансел Елгорт, който е актьор и музикант като Джейми Фокс, също потвърди, че той притежава огромно сърце и умее да подкрепя.
 

Guliver/Getty Images


"Той наистина пръска любов и те подкрепя във всичко. Като млад актьор, който за първи път се докосваше до снимачна площадка, бях толкова щастлив да участвам в този филм. Въпреки това не очаквах, че ще успея да развия подобни приятелски отношения с тях. В крайна сметка те се превърнаха в ментори", коментира Ансел взаимоотношенията си с Джейми Фокс и Джон Бернтал по време на снимките на екшъна "Зад волана".
 
Пред "Ентъртейнмънт Тунайт" Ансел добави още, че когато Джейми е разбрал, че той пише и музика го е поканил веднага в студиото си и е поискал да го чуе творчеството му.
 
БГНЕС