Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Дженифър Анистън и Джъстин Теру / Gulliver/Getty Images
Бившият съпруг на Дженифър Анистън, 53-годишният актьор Джъстин Теру, разкри за чувствата си към бившата си съпруга.

Звездата от новия „Бийтълджус“, който е сгоден за 30-годишната актриса Никол Брайдън Блум, каза, че шест години след развода му с Анистън, звездата от „Приятели“ му е „много скъпа“ и той е готов да "я защитава."

Теру коментира наскорошната публична кавга на Дженифър Анистън с политика Джей Ди Ванс, който е кандидат за вицепрезидент на Тръмп, и отбеляза, че се тревожи за бившата си „половинка“. „

Тя все още ми е много скъпа, така че естествено е да се чувствам неин защитник“, каза Теру и похвали 55-годишната Дженифър за отговора й на Ванс. „Тя отби критиките подобаващо.“

Джей Ди Ванс каза на журналиста Тъкър Карлсън, който преди това е интервюирал Владимир Путин и Павел Дуров, че жени като кандидата за президент на САЩ Камала Харис са „бездетни дами-котки, нещастни в собствения си живот“ и „нямат пряка връзка“ с Америка .

Тогава Анистън, която преди това открито говори за проблемите си с безплодието и опитите да се подложи на инвитро, написа в Instagram, че „не може истински да повярва“ на казаното от Ванс и се надява, че дъщеря му никога да не трябва да преминат през ин витро като резервен вариант.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру започнаха да се срещат през 2011 г. и се сгодиха година по-късно. Актьорите се ожениха през 2015 г. в дома си в Лос Анджелис, но обявиха развод три години по-късно, отбелязвайки, че са останали приятели.

В интервюто Джъстин разказа и как е предложил брак на годеницата си Никол. „Разбира се, че бях нервен, правейки предложението“, каза той. „В крайна сметка, това е въпрос, чийто отговор не бе гарантиран. Но се получи чудесно“.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС