През последните дни канадският певец Джъстин Бийбър водеше война срещу феновете заради негативните коментари в Instagram за предполагаемата му нова приятелка София Ричи. Страна в конфликта взе и бившата му изгора, певицата и актриса Селена Гомес.

Селена Гомес затвори устата на Джъстин Бийбър - той изтри акаунта си в Instagram

Първоначално Бийбър заплаши, че ще направи профила си недостъпен за широката публика, но в крайна сметка стигна още по-далече и го изтри, съобщават Асошиейтед прес и Контактмюзик.

Драмата започна когато 22-годишният Джъстин Бийбър започна да споделя в Instagram снимки с предполагаемата си нова приятелка - 17-годишната София Ричи, дъщеря на соул легендата Лайънъл Ричи и сестра на бившата риалити звезда Никол Ричи. Заради последвали негативни коментари за София, Джъстин заплаши, че ще направи недостъпен за масовата публика профила си в сайта.

Страна в своеобразната война взе и бившата приятелка на канадския певец, певицата и актриса от САЩ Селена Гомес. Гомес написа, че ако Бийбър не може да се справи с недоволството на феновете, е по-добре да спре да публикува снимки и да пази личния живот за себе си.

Селена Гомес счупи рекорд в Instagram (СНИМКИ)

В отговор на написаното от Селена Гомес, Джъстин Бийбър "изригна": "Забавно е да се видят хора, които са ме използвали, за да привличат внимание към себе си, сега да ме сочат по такъв начин. Тъжна история".

Гомес не остана длъжна на бившия си възлюбен, отвръщайки му с издържан в неговия тон коментар, в който напомни за многобройните му изневери. Бийбър на свой ред отговори с язвителен пост, загатващ, че Селена му е изневерила с бившия изпълнител от One Direction Зейн Малик.

И още от бойното поле в Instagram: Луд скандал между Тейлър Суифт, Кание Уест и Ким Кардашиян

В крайна сметка войната между Джъстин Бийбър и феновете, в която се намеси и бившата му Селена Гомес, взе жертва - профила на младия канадец в Instagram. В сайта певецът имаше 77,8 милиона последователи.

Решението на Бийбър да изтрие профила си в Instagram накара недоволни почитатели да организират "парти на отхвърлянето" в Twitter. "Не мога да повярвам, че Джъстин ни мрази до такава степен, че да деактивира акаунта си в Instagram", гласи един от туитовете на възмутен фен. "Наистина ли Джъстин изтри профила си заради някакво 17-годишно годишно момиче, което е срещнал едва преди седмица?", пише друг.

Източник: БТА