Джони Деп не е фен на риалити предаванията
Джони Деп не е фен на риалити предаванията / Guliver/Getty Images

Холивудската звезда Джони Деп ненавижда риалити предаванията. 50-годишният актьор е ужасен от манията на съвременния свят по материалните неща и риалити иконите. Той смята, че това повърхностно отношение ще бъде падението на обществото в рамките на няколко години.

Холивудските актьори, станали звезди по случайност

"Това е наистина плашещо. Когато видиш всичките тези неща, които показват в рекламите, хората ти крещят "Купи това", "Купи онова". Вече всичко може да бъде риалити шоу. Представете си какво ще се случи след 20 години", казва Джони Деп.

„Най-ценните" холивудски звезди на 2013 година

Актьорът отправи критики и към звезди като Ким Кардашиян и Парис Хилтън, допълва БГНЕС. Според него те са обществени личности без талант, които са се превърнали в идоли на цяло едно поколение благодарение на феномена, наречен риалити шоу.

Том, Лео, Джони, Уил... с най-голяма заплата в Холивуд

"Сега хората стават известни от нищото. Правят собствено риалити шоу, защото са част от обществото на Холивуд. Това се оказва доста успешно и те печелят купища пари за продуцентските компании. Вече буквално можеш да надникнеш в банята на съседа. Все едно гледаш огъня. Не можеш да свалиш очи от него", казва Джони Деп.