Джон Траволта
Джон Траволта / Gulliver/Getty Images
Джон Траволта е публикувал възпоменание за сина си Джет, който в сряда навърши 30 години.

Това са думи, които никой родител не би искал да казва. В сряда Джон Траволта публикува съобщение в Инстаграм в памет на сина си Джет, който почина през 2009 г., докато беше на почивка със семейството си на Бахамите. Тази седмица той щеше да отпразнува 30-ия си рожден ден. "Скъпият ми Джети, липсваш ми повече, отколкото може да се опише с думи. Мисля за теб всеки ден. Честит рожден ден, обичам те, татко", написа актьорът и придружи трогателното си изявление с черно-бяла снимка на него и сина му.
 

След смъртта на тийнейджъра аутопсията показва, че той е ударил главата си във ваната и е починал от спиране на сърдечната дейност. 16-годишното момче страдаше също от синдрома на Кавазаки.

Пет години след трагедията Джон Траволта разказва на пресконференция в Лондон, че тогава не е знаел дали ще успее да го преодолее. "Животът вече не ме интересуваше, отне ми известно време да се оправя", добавя той. През 2010 г. семейството отново се усмихва, когато съпругата на комика Кели Престън ражда малкия им син Бенджамин.

Двойката, която е женена повече от 30 години, са родители и на Ела Блу, която сега е на 22 години. Но семейството на Траволта отново е сполетяно от трагедия. През 2020 г. Кели Престън губи битката си с рака на гърдата, от който страда от две години.
БГНЕС