Джон Крайър получи звезда на Алеята на славата
Джон Крайър получи звезда на Алеята на славата / снимки: Reuters

Американският актьор Джон Крайър най-после получи своя собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд. Звездата на Крайър е с номер 2449.

Актьорът от „Двама мъже и половина" беше изключително щастлив и произнесе емоционална реч, в която благодари на създателите на сериала и на Чарли Шийн. „Трябва да благодаря на Чарли Шийн, с който работихме осем години. Научих много от него и ми беше наистина приятно да работим заедно", каза Крайър и добави: „Невероятна чест е, наистина означава много за мен".

„Винаги съм вярвал, че хората имат склонността да издигат и да боготворят тези, които са смятани за красиви и талантливи. Джон е и двете", каза пред медиите Чък Лори, един от създателите на „Двама мъже и половина".

На церемонията присъстваха и звездите от „Двама мъже и половина" Аштън Къчър, Ангъс Ти Джоунс, Кончита Ферел, Холанд Тейлър, Марин Хинкъл.

Първата роля на Джон Крайър в киното е през 1984 година във филма No Small Affair. Пробива през 1991 година с ролята си в "Хубав в розово". По време на снимките на „Смотаняци" през 1991 година Крайър за първи път играе с Чарли Шийн. Истински популярен обаче става става с участието си в "Двама мъже и половина", който започва през 2003 година. За ролята си на Алън Харпър в сериала Крайър печели награда Еми през 2009 година.

Джон Крайър получи звезда на Алеята на славата
netinfo