Джон Крайър благодари на Лори и Арънсон, че уволнили Шийн
Джон Крайър благодари на Лори и Арънсон, че уволнили Шийн / снимка: Reuters

Актьорът Джон Крайър благодари на създателите на "Двама мъже и половина" Чък Лори и Лий Арънсон, че уволнили Чарли Шийн от шоуто, тъй като по този начин те спасили живота на скандалната звезда.

Чарли бе уволнен от продукцията, след като пренаситеният му с алкохол, наркотици, купони и порнозвезди живот започна да се отразява както на представянето му пред камерата, така и на отношението му към околните.

"Длъжен съм да благодаря на всички мои колеги, с които съм работил през последните осем години. Благодаря и на Чарли Шийн, който ми даде толкова много в професионален план. Наслаждавах се на всяка секунда с него", сподели Джон в речта си, след като получи собствена звезда на Холивудската алея на славата. "Най-вече обаче трябва да благодаря на Чък Лори и Лий Аронсон, които като видяха, че Чарли се нуждае от помощ, направиха всичко възможно, за да му помогнат. Когато трябваше да се вземе окончателно решение, което всъщност никой не искаше да прави, те направиха необходимото, за да спасят приятеля ми", завърши Крайър.