Джоли планира да се оттегли от екрана
Джоли планира да се оттегли от екрана / netinfo

33-годишната актриса Анджелина Джоли и приятелят й Брад Пит имат шест деца. Тя планира да загърби актьорската си кариера, за да се съсредоточи върху семейния живот. „Готова съм да осъществя няколко проекта сега, след което да се оттегля и да се подготвя един ден да стана баба“, споделя актрисата в интервю за БиБиСи, цитирана от БГНЕС.

Запитана дали се тревожи какво ще стане с кариерата й, след като изчезне от екрана, Джоли отговаря: „Не мисля много за това, защото не планирам да бъда актриса още дълго време“. За живота си до момента тя споделя: „Мисля, че той е хубав, аз успях да разкажа истории и имах шанса да разкажа точно тези, които исках и е страхотно, че в същото време спечелих и пари от това. Но за всяко нещо си има време и се надявам, че на по-късен етап в живота си няма да имам нужда да правя това“.

Джоли обаче не изключва възможността да се върне на снимачната площадка за определен филм. „Не съм казвала, че никога няма да се върна на работа, защото може да се появи интересен проект. Не съм работила от година, през февруари отново ще работя за няколко месеца и след това може би отново ще се оттегля за една година, споделя актрисата. „На първо място аз имам много деца и нося голяма отговорност за тях, така че трябва да се уверя, че те растат правилно и че ние винаги ще бъдем до тях“, категорична е тя.