Снимка - 2009г.
Снимка - 2009г. / Guliver/Getty Images

Анджелина Джоли иска от Брад Пит да дава всеки месец по 100 000 долара за децата, твърдят източници от обкръжението на двойката, която в момента се развежда.

Според един от инсайдерите актрисата сята, че тази сума ще покрие всички текущи разходи за 6-те деца, а също ще се правят вноски във фонд за тях, създаден от родителите. От 1,2-те милиона долара, които актрисата пожела да поучава всяка година, 250 000 ще се заделят за бъдещето на 15-годишния Мадокс, 13-годишния Пакс, 12-годишната Захара, 10-годишната Шайло и 8-годишните Вивиен и Нокса.

Майката на осиновената от Анджелина Джоли Захара иска да види дъщеря си

Пит е готов да поддържа финансово децата, но предпочита да внася парите направо във фонда, а не да ги дава на Джоли за текущи разходи.

„Анджи иска разводът да приключи следващите 90 дни, включително въпросите, свързани с опеката на децата и имотите. Но като се отчетата всичките й изисквания, това е малко вероятно. Нейните финансови претенции са нелепи“, твърди друг източник.

Брад обвини Анджелина, че не взима присърце благополучието на децата им

Състоянието на 53-годишния Пит възлиза на 240 милиона долара, а на 41-годишната Джоли на 160 милиона. Актрисата настоява за еднолична опека над децата, а Пит на съвместна.

Двойката завъртя връзка през 2005-та, мина под венчило през 2014-та и обяви за предстоящия развод през септември 2016-та. Инициатор на развода е Анджелина Джоли.

Източник: БГНЕС