Аз съм Джино Джи Бианкалана.

Живея в Щатите от 18 години. Ние сме пример за българско семейство, което е постигнало американската мечта. Моето семейство се занимава с транспортен бизнес; имоти, които даваме под наем; автомобили.

Харесвам си живота в Щатите. Мисля, че сме постигнали доста. Живея хубав живот, разполагам с доста средства. Имам самочувствие.

Хората, които тук си мислят, че живеят тоя хайлайф и казват: „Аз съм VIP", това в Щатите е нормален живот.

Обичам бързи коли, бързи мотори, по-специални партита... Жените са ми слабост. Имам доста солиден бекграунд с жени, защото не е номерът с колко жени си бил, а с кои жени си бил. Аз съм бил с доста жени на ниво. Най-скъпият подарък, който съм правил за жена, е автомобил. Стойността на колата е някъде около 400 000 лева.

Последната ми връзка беше с доста известна личност в България - това е певицата Джена. Бяхме заедно повече от 2 години. Бяхме сгодени. Мислех си, че ще остарея с нея, но просто нещата не се получиха. Тя е доста честен и справедлив човек, защото пръстенът, който й дадох, годежният пръстен, стойността му е около 45-48 000 долара, тя ми го изпрати обратно в Щатите.

Влизам във VIP Brother, за да мога да покажа нещо на българите, което е доста по-различно от живота в България. Аз съм човек, който е нормален и има някакъв бизнес, има нещо, някакви голове в живота и съм стигнал донякъде. Да, мога да кажа, че съм VIP.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.