Джийсън Брад Люис VS Недялко в BIG Brother All Stars
Джийсън Брад Люис VS Недялко в BIG Brother All Stars / Нова тв

Тази вечер по време на първите Елиминации за BIG Brother All Stars 2013, номинираните Джийсън Брад Люис и Недялко ще влязат в истински музикален двубой. Екстравагантният певец и шоуменът ще премерят сили и ще покажат веднъж завинаги коя песен заслужава да бъде определена като тотален хит.

В Мисията Face Off двамата nоминирани ще разменят най-известните си парчета - дебютния сингъл на Джийсън Good bye Mr. Noone и личното творение на Недялко „О, бре Недялко!", като всеки от тях ще трябва да разработи и изпълни песента на противника по свой начин. Изпълненията ще включват хореография и грим и костюми, които ще допълнят автентичността на парчетата.

Довечера Кирил Вълчев-Скалата и Златка Райкова също ще трябва да разгърнат своя потенциал и да покажат най-доброто от себе си, за да впечатлят и спечелят своите фенове.

Кой от тях ще напусне Къщата на BIG Brother All Stars 2013 още на първите елиминации и как ще се справят звездите индивидуалните си предизвикателства, зрителите ще разберат тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.