Дженифър Лорънс се напила за първата си секс сцена
Дженифър Лорънс се напила за първата си секс сцена / Guliver/Getty Images

Звездата от поредицата „Игрите на глада" Дженифър Лорънс призна, че заради липсата на опит в заснемането на любовни отношения на снимачната площадка, решила да си пийне за кураж преди снимките на първата си секс сцена.

Холивудските красавици с най-големи заплати (СНИМКИ)

„Преди няколко седмици заснех първата си секс сцена с Крис Прат по време на снимките на филма Passengers. Беше наистина странно, а на всичкото отгоре аз бях пияна. Това обаче само влоши нещата, защото като се прибрах у дома, дори не знаех какво съм направила", сподели 25-годишната носителка на Оскар.

Паметни изказвания от Оскарите

Дженифър призна, че й било неудобно да снима любовна сцена с Крис Прат, който е женен за колежката й Ана Фарис. „За първи път целунах женен мъж и изпитах вина, въпреки че беше за филма. Знам, че това е работата ми, но ме свиваше стомаха след това. Обадих се на майка ми просто, за да ми каже, че всичко е наред", разказа звездата.

FHM: Топ 10 на най-сексапилните жени в света (СНИМКИ)

Дженифър може би има основание да се чувства неудобно, тъй като по време на снимките тръгнаха слухове, че Крис Прат е привлечен от нея. Съпругата му Ана Фарис обаче отхвърли спекулациите, наричайки ги „неоснователни".

Източник: БГНЕС