Дженифър Лопес
Дженифър Лопес / Gulliver/Getty Images
Певицата и актриса Дженифър Лопес ще бъде удостоена с приза "Икона" на наградите "Изборът на публиката", съобщи И!Нюз.

Петдесет и една годишната Лопес ще бъде почетена за знаковите й изяви на сцената и на екрана, сред които изпълнението й на шоуто между полувремената на Супербоул тази година и главната й роля в получилия ласкави отзиви от критиката филм "Да свалиш Уолстрийт".

Наградите "Изборът на публиката" ще бъдат раздадени на 15 ноември в Санта Моника, Калифорния.
 

Следващият филм, в който почитателите могат да видят Дженифър Лопес, е "Marry Me". Продукцията с участието и на певеца Малума и актьора Оуен Уилсън, ще излезе на екран в Деня на Свети Валентин през 2021 г. Миналата седмица Лопес и Малума пуснаха две "горещи" музикални видеа към съвместните им парчета "Pa Ti" и "Lonely" от саундтрака към предстоящия филм.

Дженифър Лопес се появява на холивудската сцена в началото на 90-те години на миналия век. Сред известните й роли са във филмите "Селена", "Сватбеният агент", "Петзведен романс", "Ще танцуваме ли?", "Свекървище". Филмовите продукции с нейно участие са реализирали над 3 милиарда долара.



Лопес е продала над 75 милиона копия от записите си по света. Три нейни албума са оглавявали чартовете. Певица има 16 сингъла в челната десетка на класацията на "Билборд", припомня изданието.
БТА