Дженифър Лопес е решила да се прочуе и в спорта
Дженифър Лопес е решила да се прочуе и в спорта / снимка: БГНЕС

Американската актриса и певица Дженифър Лопес е решила да се прочуе и в спорта, предаде ДПА. Майката на близнаци вчера обяви, че смята да се състезава в триатлона в Малибу идния месец, само шест месеца след раждането.

В телевизионното предаване "Добро утро, Америка!" Лопес каза , че има три неща, които я мотивират да приеме това предизвикателство: да събере пари за Детската болница на Лос Анджелис, да отслабне и да накара децата й да се гордеят с нея, съобщава БТА.

Хрумна ми, когато бях бременна в осмия месец, когато бях станала като кит. Гледах телевизия, видях триатлон и си казах, че и аз мога да го направя, спомня си звездата. Тя каза, че тренира на бягаща пътека и велоергометър по 90 минути на ден, а през това време съпругът й, певецът Марк Антъни гледа децата. Двамата досега сами са се грижели за децата си, но сега вече търсят бавачка, защото Лопес смята да се върне на работа.

Актрисата признава, че състезанието ще е трудно, но не се съмнява, че ще успее да го завърши. Ако трябва да мина финиша с пълзене, ще пълзя, шегува се тя и добавя, че всичко е за доброто на децата.