/ Gulliver/Getty Images
Актрисата и защитничка на правата на децата Дженифър Гарнър се усмихва на корицата на броя „Красивите” на сп. „Пийпъл”, което й посвети и статия за начина, по който балансира изявите си в Холивуд и бизнеса с майчинството, съобщиха АП и Ройтерс.
 

„Благодарна съм всеки ден”, пише зад снимката на 47-годишната актриса, седнала върху капака на автомобил на фона на зелени хълмове.
Дженифър Гарнър притежава компания за бебешка био храна. Тя е и посланик на правозащитната организация „Спасете децата”. Успешната кариера в Холивуд и телевизията съчетава с отглеждането на трите си деца от бившия си съпруг Бен Афлек - 13-годишната Вайълет, 10-годишната Серафина и 7-годишния Самюъл.
 

„Започвам да осъзнавам, че тази работа няма да продължи вечно”, каза Дженифър Гарнър. „Не и по всепоглъщащия начин с всяко ядене, всеки момент, всеки ден, който толкова обичам от 13 години. Ще се промени, но има красота и в това как всичко става на епизоди”, допълва актрисата. Тя призна още, че когато се прибере у дома от фото сесия, децата не харесват бляскавия й вид и искат да видят отново майка си. „Ще си измиеш ли лицето? Ще вържеш ли косата си на опашка? Сложи си очилата и обикновените дрехи”, най-често реагират те. „Приемам го като комплимент”, откровена е актрисата: „Искат да приличам на мама”.
 

Миналата година сп. „Пийпъл” смени заглавието „Най-красивите” с „Красивите”, за да премахне усещането за конкурсно начало. В броя, който ще излезе в продажба в петък, са включени също актрисата Приянка Чопра, певиците Камила Кабело и Кейси Мъсгрейвс, актрисите Бри Ларсън и Лупита Нионго.
БТА