Дженифър Анистън
Дженифър Анистън / Gulliver/Getty Images
В неделя бяха раздадени наградите на американската Гилдия на филмовите актьори. Бляскавата церемония събра на едно място много звезди, а „черешката на тортата“ определено беше любимата на всички актриса Дженифър Анистън.

Тя попадна в обективите на световните медии не само заради разменените прегръдки и погледи с Брад Пит, които взривиха интернет, но и заради невероятната й визия.

Нещо се случи между Дженифър Анистън и Брад Пит на червения килим (СНИМКИ)

Дженифър Анистън
Gulliver/Getty Images

Дженифър бе заложила на дълга, бяла копринена рокля на Christian Dior, която невероятно подчертаваше съвършените й форми. Или... да срещнеш бившия си с най-секси роклята!

По-късно звездната блондинка публикува палави снимки със закачлив текст в профила си в Instagram, в който тя е изключително активна.

Дженифър Анистън... без задръжки (СНИМКИ)
 
На един от фотосите тя е в колата на задната седалка и е полегнала, за да не смачка роклята си преди церемонията. На втората снимка се вижда само мраморна вана, пред която е съблечен тоалетът й, обувките и спечелената награда.

А текстът е ясен: „Без нито гънка...Беше по-трудно, отколкото изглежда“, пошегува се тя за вида на роклята й, който е успяла да запази.
 


„Някъде между тези две снимки ми подарихте нощ, която никога няма да забравя. Благодаря ви“, допълва тя.

А Дженифър къде е и защо е без дрехи... това оставаме на вашата фантазия.

Дженифър Анистън
Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук