Дженифър Анистън отхвърли слуховете, че е бременна и порица папараците в писмо до "Хъфингтън пост" . Тя каза, че понякога й се случва да я поздравяват за предстоящо майчинство "десетки пъти за един ден".

И допълни: "Не съм бременна, писна ми! Мразя да се чувствам зле, защото тялото ми се променя или съм изяла бургер за обяд, след което някой папарак ме е заснел от странен ъгъл. И веднага следват - тя е бременна и тя е дебела. И идва неловкият момент, в който приятели и познати започват да ме поздравяват за несъществуващата ми бременност (понякога по десетки пъти на ден)".

Дженифър Анистън не е бременна, а вие трябва да се засрамите!

Дженифър Анистън атакува таблоидите след поредното предположение дали не е бременна. Това й спечели подкрепата на колеги, но и критиката на журналиста Пиърс Морган.

Комедийната актриса Мелиса Маккарти заяви, че е съгласна "сто хиляди милиона процента" с Анистън, която написа, че непрекъснатото следене на папараците "опредметява жените и се съсредоточава само върху външния вид".

"Нелепо е", каза Маккарти. "Надявам се да стигнем до момента, в който ще е неудобно за хората да са толкова повърхностни".

Дженифър Анистън разкри тайната на блестящия си външен вид

Джейсън Бейтман и Маргарет Чо подкрепиха Дженифър Анистън в Twitter.

Журналистът Пиърс Морган обаче обвини звездата от 'Приятели", че е изказването й е лицемерно. Той написа, че я разбира и наистина да те наблюдават как изглеждаш под лупа, надали е приятно.

Морган добави, че актрисата е спомогнала за този интерес, като е позирала за десетки корици на списания, които са коригирали снимките, за да изглежда по-добре.

Дженифър Анистън е най-красивата жена на 2016-а

"Мисля, че най-малкото, което могат да направят звезди като Дженифър Анистън в замяна на голямата финансова печалба и тласък в кариерата, които им дават тези корици, е да престанат да твърдят, че други са виновни, когато млади момичета имат проблем да приемат външния си вид, след като са гледали идеалните снимки на Дженифър Анистън", написа Морган във в. "Дейли мейл".

Според него папараците сега само коригират стореното, като показват как Анистън изглежда в действителност.