/ Gettyimages
Актрисата Джена Дюан демонстрира, че разводът с Чанинг Тейтъм не я е съкрушил. Красивата брюнетка се появи на премиерата на „World of Dance“ и щедро раздаваше усмивки пред обективите на фотографите.

Джена Дюан
Gettyimages

Актрисата събра всички погледи с прозрачна блуза и кожена пола, а акцент във визията й бяха обувки, декорирани със зелени камъни. Джена Дюан - секси холивудска майка, която няма намерение да го крие (СНИМКИ)

Джена Дюан
Gettyimages

Още една дама изпъкна на червения килим – Дженифър Лопес, която бе избрала рокля с леопардов десен.

Джена Дюан
Gettyimages


Край на още една любов в Холивуд: Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се разделят

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан-Тейтъм обявиха през април, че се разделят след 9 години брак. Това се случи чрез официално съобщение, което двамата публикуваха в социалните мрежи.

Една от най-красивите двойки в Холивуд: Чанинг Тейтъм и Джена Дюан през годините (СНИМКИ)

"С най-добри чувства решихме да се разделим като двойка. Години наред бяхме силно влюбени и преживяхме вълшебно пътуване заедно. Нищо от това не се е променило, но любовта е прекрасно приключение, което понякога ни отвежда в различни посоки. Зад решението ни няма тайни или сластолюбие - само двама най-добри приятели, осъзнали, че е време да си дадат почивка и да си осигурят един на друг най-доброто, което заслужават", се посочва в изявлението.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук