Джейн Фонда
Джейн Фонда / Gulliver/Getty Images
В интервю за канадската версия на списание „ELLE“ Джейн Фонда заяви, че вече не иска да използва естетичната хирургия и сега се опитва да приеме себе си такава, каквато е.

Джейн Фонда никога не е криела, че вече се е подлагала на козметична хирургия. Още през 2010 г. холивудската легенда бе споделила в блога си: "Боб Евънс ме поздрави за новата ми къса прическа и аз му казах: Благодаря! Току-що направих някои промени на шията и брадичката и махнах тъмните кръгове под очите ми. Мислех си, че би било хубаво да си отрежа и косата, така че хората да мислят, че промяната ще дойде от моята нова прическа".

Днес 82-годишната Джейн Фонда иска да забрави операциите, както тя се изразява в интервю за канадската версия на списание "ELLE", в което тя е лице на мартенския брой.

„Не мога да се преструвам, че не съм обсебена от образа си, но няма да има повече естетически операции. Не искам повече да бъда рязана", казва откровено звездата от сериала на Netflix "Грейс и Франки".

Джейн Фонда отиде в ареста за четвърти път (СНИМКИ/ВИДЕО)

Джейн Фонда
Gulliver/Getty Images

В документалния филм „Джейн Фонда в пет акта“, излязъл през 2018 г., актрисата изрази съжаление от използването на козметична хирургия.

Щастлива съм, че се справям добре за възрастта си, но използвах козметична хирургия. Няма да лъжа за това“, каза тя.

„От една страна, мразя, че се налага физически да се променям, за да се чувствам добре. Иска ми се да не е така. Харесвам по-стари, живи лица... Иска ми се да съм по-силна“.

Решението да спре операцията е придружено днес от нови откровения:

"Трябва да работя всеки ден, за да се приема такава, каквато съм. Наистина не ми е лесно “, казва още тя пред списанието.

Джейн Фонда
Gulliver/Getty Images

Джейн Фонда обяснява, че сега иска да се откъсне от бляскавия си образ, който може да изпрати на феновете си:

Опитвам се да бъда ясна, че съм се борила отдавна. Сега публикувам свои снимки, че изглеждам посърнала и дори и без зъб“ и продължава, „сочейки изкуствения зъб“.

Независимо дали Джейн Фонда е уверена в себе си, със или без зъб, или дори без естетическа хирургия, тя винаги ще остане символ на елегантност и изящество, пише в заключение списанието.

Джейн Фонда
Guliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук