Джеймс Артър
Джеймс Артър / Gulliver/Getty Images
Джеймс Артър е написал 52 песни в карантината, след като потърсил терапия за безпокойството, съобщи „Контактмюзик“.

Джеймс разкри, че е преживял блокирането и "страха да не умре млад", като е записал много нова музика за новия си албум. Той е бил вдъхновен да напише 52 песни, след като е преминал през CBT (когнитивна поведенческа терапия) в заключването.

Авторът на „Lasting Lover“, който се бори с тревожност, както и с различни форми на депресия, има „страх да не умре млад“ и призна, че тревогата му се е засилила на фона на пандемията от коронавирус.

Джеймс Артър
Gulliver/Getty Images

Терапията с говорене, която има за цел да промени начина, по който хората мислят и се държат, в комбинация с написването на нова музика, го е избавила от неговото "заседнало" състояние.

32-годишната поп звезда, която спечели „X Factor“ през 2012 г., сега планира да издаде нов албум през следващата година, продължение на „You“ от 2019 г. Той възнамерява да гради и актьорска кариера след няколко урока. Артър планира да се откаже от музиката, за да започне кариера в Холивуд, и дори е претърпял операция за премахване на татуировките си, за да подобри шансовете си да получи роля.
БГНЕС