Джаз фюжън трио PLAYS - Ясен Велчев, Ивайло Звездомиров и Стоян Янкулов - Стунджи са музиканти  и лица на световна марка за музикални инструменти и ще представят България на джаз форум в Хърватия. 
 


Едни от най-обичаните и талантливи музиканти на съвременната ни джаз и поп сцена, Ясен Велчев, Ивайло Звездомиров и Стоян Янкулов - Стунджи, обединени като джаз фюжън трио PLAYS, ще представят авторския си албум озаглавен 7/4 на джаз форум в Хърватия. По покана на организаторите на авторитетния джаз фестивал в град Опатия, на 7-ми юли, мултистиловите инструменталисти ще изпълнят изцяло авторски композиции на пианиста Ясен Велчев, включени в албум, който беше представен в София, в края на миналата година и се превърна в топ събитие за почитателите и музикалната критика.  
 


 
Либурния Джаз Фест от много години е отправна точка за ценителите и откривателите в международния джаз. Днешните наследници на прочутите някога, мореплаватели и търговци от Далмация, организират един от най-авторитетните международни фестивали в страна си.
 


Обикновено на подобни форуми се изпълняват джаз стандарти и кавър версии на разпознаваеми композиции и заглавия. Гостуването на тримата изключителни музикални артисти от България, ще е звездно събитие тази година за хърватския джаз фест. Трио PLAYS, със стил, огромен талант и любов към музиката, и към публиката, ще разруши клишетата на традиционните очакванията и ще подари на феновете на истинския джаз, изцяло авторска музика на световно ниво