Джаред напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013
Джаред напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013 / Нова тв

В понеделник вечер Къщата на VIP Brother 2013 се лиши от чуждестранното присъствие в лицето на Джаред. От петимата номинирани, сред които бяха Мариан Кюрпанов, Мира Радева, Стойко Сакалиев, Ваня Червенкова и Джаред, първият спасен Съквартирант от зрителите на Нова ТВ, бе бизнесдамата Ваня Червенкова. А след оспорвана битка Къщата напусна Джаред, който сподели, че най-много съжалява, че оставя съпругата си Ани сама.

Той ще бъде първият Съквартирант, който ще отговаря ексклузивно на въпроси на феновете в официалната Facebook страница на предаването.

Индивидуалните задачи, които BIG Brother беше подготвил за Номинираните, се оказаха изключително атрактивни. Моделът Мариан получи оценка 4.25 след редица изпити по география, граматика и история.

Стойко грабна публиката с шоуто „От Воле със Саката“, настанявайки се удобно в креслото на Алекс Сърчаджиева. „Това шоу трябва да продължи в ефира!“ сподели през смях Рачков, който беше сред гостите в студиото.

След съревнованието в кухнята между Мира и Ваня, Червенкова се оказа с категорична подкрепа от журито.

Американецът Джаред, като истински български зет, трябваше да докаже, че може да се справи с живота на село. На финал той рецитира част от стихотворението „Аз съм българче”, с което спечели искрените симпатии на гостите и на публиката на VIP Brother 2013.

След седмица изпълнена с необуздани страсти и шумни конфликти, днес, от 20:00 часа по Нова ТВ ще дойде време за равносметка и още по-болезнени откровения на Съквартирантите. В Къщата на VIP Brother 2013 те са само на крачка от последната решаваща битка за седмичния бюджет.

Основните герои в поредната мисия, ще бъдат Йоана и Пламен. Те ще трябва да построят триетажна къща от карти, но разбира се, според маниера на Големия Брат, задачата има усложняващи обстоятелства. През това време останалите Съквартиранти ще намерят табелка с надпис „Натисни за да чуеш музика“, попаднала изненадващо на двора. Как слушането на музика ще затрудни максимално Мисията на Пламен и Йоана, зрителите ще разберат тази вечер в ефира на Нова ТВ от 20:00 часа.

Друга задача с повишена трудност е старанието на Лияна и Тервел да спазват дистанция помежду си. Напоследък певицата се чувства пренебрегната и е въпрос на време тя да потърси обяснение от своя избраник. Днес тя ще разиграе първата сцена на болезнена ревност в Къщата и ще признае болката си пред Тервел.

След седмица в битки за бюджета дойде времето на най-голямото предизвикателство - финалното изпитание, което ще определи с какъв бюджет ще разполагат звездите в Къщата. Павел и Мира ще се изправят пред специални сейфове, които ще се отварят само, след като отгатнат цитати на участниците.