Джанет Джексън
Джанет Джексън / Gulliver/Getty Images
Джанет Джексън ще издаде новия си албум "Black Diamond" през лятото на тази година и ще предприеме световно турне за промоцията му, съобщава Контактмюзик.

53-годишната звезда се завръща на музикалния пазар след петгодишно отсъствие. Предишната ѝ тава "Unbreakable" излезе през 2015 г. Джексън написа в Инстаграм, че се e вслушала в заръките на своите фенове и им е подготвила приятна изненада - нов албум и ново лятно турне, озаглавени "Black Diamond'.Джанет сподели, че черните диаманти са най-твърдите и най-трудно се поддават на обработка.

Самата тя се чувствала като такъв камък, след раздялата с бившия ѝ съпруг Висам ал Мана, от когото има 2-годишен син Еиса."Аз съм твърда като камък. Имам ръбове за дялане, но продължавам напред. Чувствам се като черен диамант в най-чистия му вид", доверява Джанет.

Турнето ѝ ще стартира на 24 юни в Маями, след звездата ще гастролира в големите концертни зали на САЩ, сред които "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк и "Стейпълс сентър" в Лос Анджелис.За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА