Дъщерята на Бжежински не харесва Парис Хилтън
Дъщерята на Бжежински не харесва Парис Хилтън / netinfo

Мика Бжежинска, дъщеря на бившия съветник на президента на САЩ Джими Картър по националната сигурност Збигнев Бжежински, отказа да изчете новината за освобождаването на Парис Хилтън от затвора в сутрешната програма Morning Joe по телевизия MSNBC.

Бжежинска е една от водещите на тази програма. Записът от случилото е качен на сайта на телевизията. Мика Бжежинска заявила, че няма да чете на глас това съобщение, което било водещо в блока новини. След кратки пререкания със своя партньор в ефир тя хванала листата с новината, взела запалка и се опитала да ги изгори. Другият водещ обаче й попречил да направи това и взел листата, пише БГНЕС.

Мика Бжежинска не се спряла. Тя взела от масата копията на разпечатаните съобщения и ги пратила в машината за рязане на хартия. Пред зрителите Бжежинска обяснила постъпката си с думите: “Мразя я и не смятам, че тази новина трябва да бъде първа в нашата емисия”. Парис Хилтън, която прекара в затвор в Лос Анджелес 23 дни за шофиране в нетрезво състояние, излезе на свобода на 26 юни.