/ / iStock/Getty Images
Дъщерята на американската поп певица Мадона, моделкът Леон Лурдес, дойде на парти на майка си с неприличен тоалет и беше критикувана от аудиторията. Снимки и коментари се появиха на уебсайта на Daily Mail.

25-годишната Лудрес се появи на партито, посветено на Хелоуин, като героинята Дженифър Чек от филма "Тялото на Дженифър", в която се бе превъплътила американската актриса Меган Фокс.

Дъщерята на Мадона вече е в Instagram и показва задни части (СНИМКИ)

Лурдес беше с карирана мини пола, която разкриваше задните ѝ части, и черна изрязана блуза. Обувките ѝ бяха на висок ток. Образът ѝ бе допълнен от червени мрежести чорапи. На кадрите се вижда, че косата на Лурдес е разпусната, а на лицето ѝ бе нанесен ярък грим в стил „опушени очи“ (техника за гримиране на очите с плавен преход на тона от светло към тъмно). Читателите на изданието не спестиха критиките за външния вид на звездата в коментарите под снимките. „Абсолютно непривлекателна“, „Веднага се вижда, че е дъщеря на Мадона“, „Изглежда като мъж, и то най-грозната“, „Лурд изглежда дори по-зле от Мадона“, „Отвратителна“, са част от коментарите.

Това не е първият път, когато Леон Лурдес се снима в подобни еротични тоалети. 
БГНЕС