Скандалите около семейство Кардашиян са нещо обичайно. Този път на известната риалити звезда Ким ѝ се наложи да влезе в спор с нейните Instagram последователи – поводът се оказа рисунка на нейната 7-годишна дъщеря Норт Уест. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

Ким Кардашиян сподели в свое Instagram стори красива рисунка, която нейната дъщеря е нарисувала. „Моята малка художничка Норт“ е описанието на снимката, която гордата майка написа.

Нейните Instagram последователи веднага изразиха своите съмнения, че това не е възможно да бъде рисунка на 7-годишно дете и, че Ким отново не е откровена и преувеличава.

Жената на Кение Уест определено се почувства засегната от нападките на своите последователи и сподели, че дъщеря ѝ посещава уроци по маслен живопис, където се учи да рисува и тази рисунка е била проект върху, който тя е работила много усилено.



Помоли всички свои последователи да бъдат по-разумни в изказванията си и да спрат със своите негативни коментари като обясни, че децата също са способни да създават невероятни неща!

Дъщерята на художничката, която преподава на Норт, също се включи, за да изясни и потвърди, че това наистина е дело на малката наследница на Ким и Кание.