Двойнички на Кейт Мидълтън трупат пари от приликата с нея
Двойнички на Кейт Мидълтън трупат пари от приликата с нея / снимка: Gulliver/Getty Images

Да си двойничка на знаменитост се оказва доходоносен бизнес, особено когато става дума за двойничките на бременната Кейт Мидълтън, пише в. "Паризиен". Във Великобритания две "копия" на херцогинята на Кембридж трупат пари от приликата с нея.

Откакто стана ясно, че Кейт е бременна, сервитьорката Хайди Аган, която страшно много прилича на нея, не може да се отърве от интересни предложения за снимки и участия по партита. Последната й изява е участие във фотосесия на фотографката Алисън Джаксън, известна с фотосесиите си с двойници на известни личности.

За фотосесията на Джаксън Хайди позира гола с изкуствено бременно коремче, сякаш е херцогинята, която е решила да се разголи в напреднала бременност подобно на бременната Деми Мур. Колежката на Хайди - Габриела Мънроу-Дъглас печели също пари от приликата си с Кейт Мидълтън. Дамата от Уиндзор признава, че получава над 1500 долара на изява, на която се превъплъти в образа на Кейт, посочва БТА.

За разлика от Хайди Габриела е отхвърлила оферта да позира като голата и бременна Кейт Мидълтън. Тя предпочита срещите с фенове и позирането с тях пред замъка Уиндзор.