Двама Съквартиранти напуснаха Къщата на VIP Brother
Двама Съквартиранти напуснаха Къщата на VIP Brother / Нова тв

В понеделник вечер, за първи път от началото на сезона на VIP Brother 2013 двама участника напуснаха едновременно Къщата. Певицата Ирина Флорин беше първата изгонена по време на вчерашните Елиминации. Малко по-късно тя беше последвана от Мира Радева, която въпреки нескритите си симпатии към Пламен агитира зрителите за друг Съквартирант. „Гласувайте за Лили! Искам тя да спечели заради притежаваните доброта и финес!“ сподели социоложката в студиото на предаването.

Тази вечер Ваня Червенкова ще получи задача, която ще постави на сериозно изпитание нейните познания и обща култура. След емблематичния провал на Пламен и последвалото възмущение на бизнес дамата, днес самата тя ще трябва да докаже колко широк е кръгозорът й.

Честта обаче няма да бъде единственият залог в играта. При всяка нейна грешка Тервел Пулев ще трябва да понесе наложеното от BIG Brother наказание. Олимпиецът ще се сблъска с болезнена разкрасителна процедура, която е част от ежедневието на жените в Къщата.

Остават само пет дни до финала на VIP Brother 2013 на 16 ноември и днес на Съквартирантите предстои да научат резултатите от последната седмична Мисия. В Къщата ще се завихри едно от последните партита, а BIG Brother ще изненада звездите с неочаквана щедрост.