Манди Мур и Шейн Уест на Алеята на славата в Холивуд
Манди Мур и Шейн Уест на Алеята на славата в Холивуд / Gulliver/Getty Images
Седемнайсет години след като Манди Мур и Шейн Уест разплакаха света в романтичната драма от 2002 г. „A Walk to Remember“ (Незабравимата), двамата се събраха на Алеята на славата в Холивуд за церемонията по откриването на звездата на актрисата.

Манди Мур получи звезда на холивудската Алея на славата (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
А Манди не пропусна да отбележи събитието с колаж от снимки в Instagram – на първата са тя и Шейн в кадър от „A Walk to Remember“, на втората двамата позират на холивудската Алея на славата. За ден трогателният колаж събра над 900 000 харесвания.
 
На церемонията в Холивуд Шейн Уест сподели колко се гордее и колко е щастлив за "невероятно талантливата" си приятелка.
 
"Манди, ти си абсолютно съкровище. Усмивката ти озарява всяко място, на което се появиш. Винаги съм знаел, че си невероятно талантлива и ще постигнеш много. Ето, че вече си обезсмъртена на булевард "Холивуд". Не бих могъл да бъда по-горд и щастлив за теб. Обичам те“, заяви актьорът.
Манди Мур е една от най-чаровните и обичани холивудски звезди. Красавицата, която израсна пред очите на киноманите в цял свят, започва да пее и играе във филми още на 12-годишна възраст. И за разлика от много деца звезди, се радва на успешна кариера и днес.

Манди Мур и още куп холивудски красавици с ръст над 177 см (СНИМКИ)
 
На 18-годишна възраст актрисата плени света с ролята на Джейми в драмата „A Walk to Remember”, а днес има роли в над 70 филмови и телевизионни продукции, сред които „Това сме ние“ (This Is Us), „Тъмна дарба“ (The Darkest Minds), „Анатомията на Грей“ (Grey's Anatomy), „Сватбен лиценз“ (License to Wed), „Любовна история“ (Dedication), „Американски мечти“ (American Dreamz), „Антураж“ (Entourage), „Спасение!“ (Saved), „Да бъдеш на 17“ (Try Seventeen), „Незабравимата“ (A Walk to Remember), „Дневниците на принцесата“ (The Princess Diaries).

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук