Музей на восъчните фигури
Музей на восъчните фигури / Виктория Ниновска
Доналд Тръмп и Владимир Путин "се срещнаха" в България. Президентите на САЩ и Русия стоят един от друг в гостуващия в София музей „Восъчни фигури”. Освен най-влиятелните политически фигури, в търговския център на столичния булевард „Черни връх” жителите и гостите на града могат да видят още холивудски звезди, както и едни най-обичаните български актьори. Пред Дарик създателят на музея Цветан Атанасов разказа, че сред восъчните експонати са и основните противници в „Ел Класико” – Кристиано Роналдо и Лионел Меси.
 
Срещата между първите мъже на САЩ и Русия вече е факт. Въпреки политическите си различия и съперничеството помежду си, Доналд Тръмп и Владимир Путин стоят един до друг в Музея „Восъчни фигури”. Неговият създател Цветан Атанасов се надява скоро и нашият премиерът Бойко Борисов да се срещне с тях:
 
"Това е много велика среща, която направихме между двамата императори на света - Владимир Путин и Доналд Тръмп. Надявам се мирът за започне от нашия музей. Те се срещат за първи път там, надявам се да се разберат, да няма войни и апокалипсиси. Чакаме и Бойко Борисов да срещнем, за да загрее за тези велики срещи", посочи Атанасов.
 
Посетителите на музея могат да видят и срещата между двама футболни опоненти.
 
"Геният на гениите и най-великият за всички времена - Лионел Меси. Той е позициониран точно до Роналдо. Те са с техните облекла на двата клуба", посочи Атанасов.
 
Музеят от Варна гостува за втора поредна година в столицата. Восъчните фигури ще останат в София до края на май, а след това ще се подготвят да посещения и в чужбина.