Долф Лундгрен се радвал на доматена салата и студено пиле в България
Долф Лундгрен се радвал на доматена салата и студено пиле в България / снимка: Sofia Photo Agency, архив, Юлиана Николова

Актьорът Долф Лундгрен се пошегува, че единственото забавно нещо в снимките на "Непобедимите 2" били "доматената салата и студеното пиле" в България.

Шведският актьор разкри, че работата по продължението на хитовия екшън била по-трудна от очакваното. 54-годишната звезда, експерт по бойни изкуства, се снима във филма с актьори от неговото поколение, олицетворяващи екшън героя, сред които Силвестър Сталоун, Брус Уилис и Арнолд Шварценегер.

На пресконференция в Лондон преди излизането на филма на големия екран Лундгрен заяви, че снимките на физически изтощителните сцени ставали по-трудни с напредването на възрастта.

"Физическата страна винаги е тежка. Ние снимахме в България в продължение на четири месеца. Наслаждавахме се на доматена салата и студено пиле", разкри актьорът, цитиран от в. "Белфаст Телеграф". Той признава, че всички актьори се опитвали да покажат най-доброто, на което са способни.

"Непобедимите" отбеляза завръщането на големия екран след много години на някои легендарни екшън звезди и очакванията към продължението са големи, отбелязва БГНЕС.

"Филмите трябва да са по-големи, по-добри и по-забавни и точно това се опитваме да правим. Беше забавно, когато Слай разказваше вицове, а Арни имаше най-смешните реплики. Ние всички се опитваме да отговорим на очакванията", споделя Долф Лундгрен.