„Добро утро е първата песен на българския Бруно Марс
„Добро утро е първата песен на българския Бруно Марс / Личен архив
В Сливен живее двойник на американската звезда Бруно Марс
75697
В Сливен живее двойник на американската звезда Бруно Марс
„Добро утро" е първата песен на българския двойник на Бруно Марс
  • В Сливен живее двойник на американската звезда Бруно Марс
  • „Добро утро" е първата песен на българския двойник на Бруно Марс

Българският Бруно Марс - сливналията Галин Пехливанов, направи радио дебют на поредната си песен „Добро утро" в ефира на Дарик Сливен. Заедно с него бе и продуцентът, музикантът, приятелят, композиторът и какво ли още не - Георги Попов. Двамата приятели споделиха пред Здравка Танева:

Галин е още 12 клас, но си е поставил ясни цели и е убеден, че ще ги следва докрай. "Ако искаш да направиш нещо със себе си вземи лист в ръка, инструмент и започни, затвори се в една стая, направи го от душа и някой ден наистина ще успееш", казва той. Двамата приятели имат 10 общи песни, но те не са издадени все още. Проблемът е единствено финансов.

Според Георги, който е студент, в България с пеене трудно се успява. По-скоро това става със зрелища, с шоу. А пиарът също има значение, поне в 99% от случаите. Въпреки това двете талантливи момчета не се отказват и продължават да работят и да създават авторска музика. Към песента „Добро утро" вече има и видеоклип, който са заснели заедно със свои приятели. Те споделят още, че за няколко дни са измислили музиката и аранжимента, а клипът им е струвал само 30 лева. Защото има ли желание и талант, нещата се случват.