DJ парти подгрява Roisin Murphy в София
DJ парти подгрява Roisin Murphy в София / EMI/Animato Music

По-малко от месец остава до шоуто на атрактивната вокалистка на някогашните Moloko Roisin Murphy в София. Ирландката пристига в България по случай 400-годишнината на ирландското уиски Bushmills.

На 6 ноември в столичната зала "Универсиада" тя ще представи последния си албум Overpowered. За перфектния втори солов проект Roisin Murphy е работила заедно с имена като Seiji, Анди от Groove Armada, Джими Дъглас, Ill Factor, Parrot & Dean и Richard X.

Ирландската певица (израснала в Манчестър) пристига у нас със собствено оборудване и екип от 15 души, съобщават организаторите от Bushmills и Cotton Records.

Празникът на 6 ноември ще започне с DJ парти - DJ Rainer Truby ще подгрee българската публика, преди на сцената да се появи Roisin Murphy.

DJ Rainer Truby е бивш член на световноизвестната група Forest Mighty Black и основател на Truby Trio. Характерно за неговия стил е разнообразието - от джаз до джаз-бразил, от ню диско до буги и даунбийт.

Rainer Truby е обсебен от винила и е автор на популярната в цял свят джаз-бразил-фюжън компилация Gluecklich, както и на компилацията Nitrogen - Trip Hop Sources from the Past, в съавторство с Placebo и Michael Bundt.

На 6 ноември DJ Rainer Truby ще пуска за първи път пред българска публика.

Организаторите от Bushmills и Cotton Records отчитат огромен интерес към концерта през ноември.

На изчерпване са промоционалните 800 билета, като до края на тази седмица предстои пускането на билетите с нови цени - от 45 и 55 лева.

 

ОЩЕ НОВИНИ ЗА ШОУТО НА ROISIN MURPHY В СОФИЯ ЧЕТЕТЕ В ZAR.BG