DJ купонясват във Варна
DJ купонясват във Варна / netinfo

Най-грандиозното хаус събитие в историята на морската ни столица е „DJs on the beach – ALPHA HOUSE FEST”. Световните топ диджеи, които ще миксират пред родна публика, са от два дни във Варна и не спират да купонясват. Освен забележителностите на морската ни столица, те се поинтересуваха и от цените на имоти в града, присъстваха на Night Flight Party-то в клуб “Xtravaganzza” и се забавляваха в клуб “Arrogance” на Златни пясъци, съобщиха организаторите от Алфа радио.

Екипът на морското ни радио успя да внесе допълнителна изненада сред диджеите, като предвидливо запази в тайна от двама от тях – Clubworxxx (Клубуъркс) и Матиас Вебер (Mattias Weber) от дуета Syke`n`Sugarstarr (Сайк енд Шугарстар), че ще участват във феста. Двамата се познават отдавна, забавлявали са се на много места по света, а преди няколко години Клубуъркс е кумувал на сватбата на Матиас Вебер. Освен двамата приятели и кумове към купона в морската ни столица се присъединиха още немският диджей Michael Simon (Майкъл Саймън) и Jerry Ropero (Джери Роперо). Последен, който ще се включи в морската фиеста, е Ian Carey (Иън Кери). Той ще пристигне във Варна броени часове преди старта на „DJs on the beach – ALPHA HOUSE FEST”.

3-дневния диджей хаус фест „DJs on the beach – ALPHA HOUSE FEST” стартира на 18 август, точно в 17 часа, на емблематичната за града ВТОРА БУНА, със сет на DJ Versus. На 19 август на сцената на феста ще миксира един от най-търсените диджеи на планетата Дейвид Моралес, който идва по покана на NESCAFE FRAPPE и клуб Ялта. Моралес пристига в деня на партито от Италия, а ден по-късно ще миксира в Миконос, Гърция.

В продължение на 48 часа зад диджейския пулт ще се изявят и признати имена от българска хаус сцена. Диджеите Silver, Dian, Evelin, Double D, Deep George, Juan и Max Joy са сред имената, които ще запишат своето участие във феста. Бекстейдж кадри от 3-дневния DJ хаус фест ще бъдат използвани в новото видео на Deep Zone Project. Парчето е озаглавено „Желая” и е включено в превърналия се в запазена марка на лято 2006г. албум „Ледено кафе”. Билети за „DJs on the beach – ALPHA HOUSE FEST” могат да бъдат закупени на касите на eventim.bg в цялата страна. Цената на билетите е 20 лв.