Каролина Ерера е обличала пет първи дами
Каролина Ерера е обличала пет първи дами / Gulliver/Getty Images
Модната дизайнерка Каролина Ерера представи колекция облекла, изпъстрени с много цветове, за сезона пролет/лято 2018 г. в рамките на Нюйоркската седмица на модата, съобщиха Ройтерс и Франс прес. Колекцията бе показана в градините на Музея за модерно изкуство в града.

Вижте вълшебствата на Каролина Ерера в галерията тук

Ерера, която е обличала пет първи дами, и този път остана вярна на сексапилния женски силует, но е добавила различни нюанси на червеното, виолетовото, жълтото.

Каролина Ерера: Чест е да се работи с Мелания Тръмп

"Това е честване на цветовете, защото цветът е определящ в изкуството, модата, навсякъде“, заяви дизайнерката. „Комбинирах много цветове, но не и цветя, защото цветята са в градината".

Манекенките носеха пристегнати в талията секси рокли в ярки тонове, докато минаваха край скулптури от Пикасо и Колдър в градината.

модели Каролина Ерера
Gulliver/Getty Images

"Модата е изкуство в движение, така че исках облеклата да са секси", поясни Каролина Ерера, която е родом от Венецуела. Тя е използвала раирани платове и рисувани ръчно копчета.

Каролина Ерера разкритикува "голите" рокли на звездите (СНИМКИ)

Показани бяха вечерни рокли от сатен с украса от тюл и пайети. Животински принтове върху някои рокли сякаш оживяха, докато манекенки дефилилираха на фона на песента She's a Rainbow на "Ролинг стоунс".

Сред присъствалите на дефилето знаменитости бяха моделът на Victoria's Secret Лили Олдридж и Ники Хилтън Ротшилд.
БТА