2019 г. със сигурност беше годината на звездния бейби бум. Толкова много любими лица от шоубизнеса станаха родители. Сред тях са Криско, Златка Райкова и Благой Георгиев, Антония Петрова, Алекс Раева, Наум Шопов, Петя Дикова...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So Cute 😍💕 Yay? Via: @fashioninmagazine By: @jasmin_and_lukas ✨ #baby

A post shared by ❄FASHION & INSPIRATION❄ (@fashiogirlsz) on


Но по всичко личи, че и следващата, 2020 няма да ѝ отстъпва по този параграф. Поредното доказателство идва от Instagram профила на рапъра Dim4ou, който със снимка от професионална фотосесия съобщи на последователите си, че съпругата му е бременна.
 
Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

От снимката става ясно, че Веселина Стоянова е в доста напреднала бременност, но думите под кадъра са в състояние да просълзят и най-коравите. "Отначало всеки търсеше себе си. Открихме се един в друг. Вече толкова години вървим в една посока заедно, извървяхме дълъг път и в момента се намираме точно където трябва - Аз до Теб и Ти до Мен. Удържахме на времето и изпитанията му и сега следва най-хубавата част ! Очакваме ТЕ, за да можем тримата заедно да вървим напред и да оставяме стъпки в пясъка."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#christmaspregnancy #8monthspregnant #alessaarmy

A post shared by Vessi.S. (@vessifamilia) on


В профила на Веселина няма толкова много думи, даже никакви, но пък има хаштагове, от които става ясно, че тя е в осмия месец от бременността си.
 
В друга снимка, на която не се вижда бременното ѝ коремче, красавицата пише, че тази Коледа е най-специалната за нея и с най-скъпия подарък.